На чому будемо обідати? Обідній стіл з акрилового і кварцового каменю

У світі дизайну

Їжа завжди буде смачнішою, якщо приймати її за правильним обіднім столом!

Для обіднього столу важливі міцність, довговічність, термостійкість. У процесі експлуатації його поверхня отримує не менше навантаження, ніж робоча поверхня гарнітура. Тому важливо вибрати надійний матеріал.

Обідній стіл з акрилового каменю прикрасить будь-який інтер'єр, додаючи йому особливу естетику. Його поверхня абсолютно рівна і гладка, за нею не важко доглядати. Сам матеріал дуже пластичний, що дозволяє дизайнерам створювати незвичайні рішення столів будь-якої форми та розміру. Причому все це виготовляється цілісно, без швів і додаткових з'єднань. Поверхня стільниці буде приємною на дотик і теплою.


Обідній стіл з кварцового каменю - практичне і стильне рішення для тих, хто стежить за модними трендами в інтер'єрі. Така поверхня дуже міцна, стійка до подряпин, кислот, і впливу побутової хімії. Гладкі та однорідні стільниці дуже легкі в догляді - в них не проникає а ні вода, а ні жир, а ні бруд. Тому на таких столах не з’являється цвіль та мікроорганізми. Кольорова палітра вражає своєю різноманітністю - від монокольорів до мармурових текстур.


Як підібрати форму обіднього столу?

Звичний прямокутник
Прямокутна форма є найбільш зручною як в повсякденному використанні, так і під час святкових вечорів у великій компанії. За столом середніх розмірів (90х150 см) можуть вільно розміститися від шести до восьми осіб, а при необхідності число запрошених можна збільшити до 10 персон, хоча доведеться потіснитися.

Затишний круглий
Столи круглої форми мають якийсь невловний шарм та елегантність. Ось чому, попри всі незручності круглих столів, багато хто віддає перевагу саме цій формі стільниці. Круглий стіл вимагає більшого простору, а значить, встановлювати його бажано в просторому приміщенні.

Ідеальна половинка
Відмінна ідея - напівкруглі столики. Комфортними, практичними їх робить обтічна форма, відсутність кутів. Прямою частиною стільниці вони поєднуються зі стіною й займають не багато простору. За ними легко розмістяться дві або три людини.


Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 073 270 52 00

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити