Застосування акрилового каменю в інтер’єрі кухні

Рекомендації

Практичний та довговічний акриловий камінь — один із найпопулярніших матеріалів у сучасному дизайні. Особливо часто його застосовують для оформлення інтер'єру кухні.


Чому акриловий камінь – ідеальний варіант для використання в кухні

Меблі та поверхні з цього матеріалу є одночасно стильним і функціональним елементом кухні, адже він має ряд переваг:

  • стійкий до появи подряпин, відколів і плям;
  • легко переносить серйозні механічні навантаження;
  • стійкий до вологи й перепадів температури;
  • ремонтопридатний;
  • стійкий до впливу хімічних розчинів;
  • екологічний і гігієнічний;
  • простий у догляді;
  • довговічний і надійний.

Мають попит акрилові мийки, стільниці для кухні зі штучного каменю, підвіконня й інші робочі поверхні кухонних меблів, адже вироби з цього матеріалу не набухають від води й не деформуються, тому зберігають естетичний вигляд протягом довгих років.


Завдяки монолітності акрилового каменю забруднення не проникають всередину, а залишаються на поверхні. Для догляду достатньо періодично протирати поверхню звичайною губкою з мильною водою, у такий спосіб легко видаляються жир, пил і плями бруду.


Безшовна технологія виготовлення виробів із цього матеріалу дозволяє створити предмети будь-якої геометричної форми та розміру, тож надає безмежний простір для фантазії дизайнера. Наприклад, можна об'єднати під однією стільницею шафки та техніку, додавши простору більш мінімалістичного вигляду.


Акриловий листовий камінь також є підхожим матеріалом для облицювання стін кухні, адже дозволяє створити інтер'єр у певному стилі та кольорі, а також захистити стіни від масляних бризок, вологи і слідів обгорання. Завдяки своїм експлуатаційним якостям і безшовній структурі акриловий камінь ідеальний для виготовлення фартуха на кухню, оскільки він допоможе створити монолітну поверхню без щілин, що значно полегшить прибирання.


Широкий вибір дизайнів акрилового каменю дозволяє легко підібрати необхідний відтінок, фактуру та малюнок. Через тренд на природність в інтер'єрі найпопулярніші дизайни сьогодні — варіанти з імітацією натурального каменю та інших природних матеріалів. Завдяки стійкості до зовнішніх впливів вироби з акрилового каменю надовго зберігають початкову насиченість кольору, тому кухня протягом багатьох років тішитиме своїм свіжим і сучасним виглядом. А у разі пошкодження поверхню легко відновити, звернувшись до майстра. 


Практичний і стильний акриловий камінь ідеально підходить для оформлення кухні у трендових стилях, як-от хай-тек, мінімалізм і лофт, проте за умови грамотного застосування може бути використаний майже у будь-якому стилі.


TOPOVI: інтер'єрні матеріали найкращих світових брендів

Компанія TOPOVI — ключовий постачальник якісних інтер'єрних матеріалів та офіційний представник в Україні світових виробників акрилового каменю, як-от GRANDEX та NEOMARM. На сайті ви можете ознайомитися з асортиментом матеріалів і прикладами виробів, а також візуалізувати вибраний матеріал у дизайні онлайн і дізнатися локації шоурумів. 


Компанія відкрита до співпраці з обробниками каменю та дизайнерами, тому звертайтеся за вказаними на сайті контактами.


Інші статті

Усі статті
Усі статті

Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 073 270 52 00

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити