Сучасна кухня: ідеї для дизайну та вибору матеріалів

Рекомендації

Однакові безликі кухні давно в минулому. Сьогодні в тренді функціональні та стильні кухні, що відображають індивідуальність власників й останні тенденції в дизайні інтер'єрів. 

Облицювальні матеріали для кухонного дизайну  

Одним із ключових аспектів під час оформлення сучасної кухні є грамотний підбір матеріалів, адже вони мають бути одночасно дуже практичними, естетичними, а також легкими в догляді. 

Тому серед дизайнерів мають попит такі матеріали: 

    • панелі HPL; 
    • широкоформатний керамограніт;
    • акриловий камінь;
    • кварцовий камінь.  

    Усі ці матеріали стійкі до механічних пошкоджень, впливу вологи й високих температур, а також безпечні, дуже гігієнічні й естетичні. Однак у кожного з них є певні особливості, які визначають можливості використання.

    Наприклад, завдяки стійкості до впливу вологи й водночас доступній ціні HPL панелі вважаються оптимальним матеріалом для виготовлення стільниць, меблевих фасадів і кухонних фартухів. Величезний вибір дизайнів панелей, від лаконічних однотонних рішень до імітацій натурального дерева й каменю, дає змогу легко впровадити плити HPL у будь-який стиль інтер'єру: чи то модний мінімалізм, чи то хай-тек або еклектика. 

    Широкоформатний керамограніт здатний надати кухні елегантного й сучасного вигляду завдяки можливості створення монолітних поверхонь із мінімальною кількістю стиків. Зазвичай керамогранітні плити застосовуються для облицювання стін і підлоги. Завдяки широкому вибору дизайнів, від класичної кераміки до імітацій інших матеріалів, як-от мармур або бетон, керамограніт легко вписати в будь-який сучасний інтер'єр. 

    Якщо ви хочете стільницю зі штучного каменю на кухню, рекомендуємо акриловий агломерат. Цей штучний матеріал дуже пластичний, пофарбований харчовим пігментом, що дає змогу створювати з нього монолітні безшовні вироби будь-якої форми, кольору й розміру. А також це найбільш гігієнічний матеріал у нашій добірці, який не вбирає забруднення й абсолютно не схильний до розмноження бактерій, що робить його одним із найкращих варіантів для кухні. Поширений формат застосування: акрилові кухонні мийки, робочі поверхні, підвіконня та предмети меблів. 

    Кварцовий камінь не поступається за красою натуральним каменям, але значно перевершує їх за стійкістю до пошкоджень і зношування. Він також представлений у широкому спектрі кольорів і текстур, що дає змогу легко впровадити його в будь-який інтер'єр. Найчастіше можна побачити дизайнерські рішення, як-от кухонні мийки з кварцу, стільниці, підвіконня й покриття для підлоги.  

    TOPOVI: широкий вибір інтер'єрних матеріалів 

    Наша компанія — ключовий постачальник в Україну якісних облицювальних матеріалів найкращих світових брендів. На нашому сайті ви можете підібрати ідеальний камінь для стільниці й інших дизайнерських завдань, візуалізувати його в реальному інтер'єрі, ознайомитися з каталогом виробів з природного каменю, які ви можете придбати у наших партнерів, а також дізнатися адреси шоурумів, де можна особисто впевнитися в якості матеріалів і замовити доставку. 

    Ми відкриті до співпраці з дизайнерами та обробниками каменю. Щоб отримати більше інформації, звертайтеся за вказаними на сайті контактами.


    Інші статті

    Усі статті
    Усі статті

    Стати партнером

    Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

    +38 073 270 52 00

    Надіслати проект

    Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

    Надіслати пропозицію

    Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

    Дякуємо!

    Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

    Закрити

    Дякуємо!

    Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

    Закрити

    Дякуємо!

    Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

    Закрити

    Увага!

    Не правильно введені дані форми!

    Закрити