Ексклюзивно представляємо італійський бренд Puricelli в Україні

Новини компанії

Генеральний менеджер Puricelli Гуарічі та регіональний менеджер Ріккардо Трімі у Києві

Скажи, хто твій бізнес-партнер – і я скажу, хто ти. Ця парадигма якнайліпше засвідчує ділову репутацію TOPOVI. Серед компаній, з якими у TOPOVI налагоджені довгострокові й успішні ділові стосунки, – найкращі світові виробники акрилового і кварцового каменю, широкоформатних керамічних плит: Caesarstone (Ізраїль), Lion Chemtech (Південна Корея), провідні італійські фабрики.

Компанія TOPOVI не тільки упевнено тримає лідерство, але й динамічно розвивається, опановуючи нові сучасні матеріали і напрямки діяльності. Останнім здобутком у брендовому портфелі TOPOVI став Puricelli – торгова марка високотехнологічних плит HPL.

Puricelli – транснаціональна компанія, створена ще у 1948 році. Її виробничі потужності розташовані в різних країнах світу, але душа у компанії – італійська! Вона відчувається у всьому: у витонченому італійському дизайні, бездоганній італійській якості, інноваційних технологіях. Окрім потужних фабрик і заводів, Puricelli має дослідницький центр і лабораторії, в яких розроблюються прогресивні ноу-хау, вивчаються сучасні тенденції дизайну і створюються унікальні за своїми властивостями поверхні. 

Puricelli постачає свою продукцію в усі куточки світу, де вона вже давно здобула собі визнання і повагу. І ось, нарешті, відомий італійський виробник прийшов в Україну, а TOPOVI отримав ексклюзивне право представляти його на українському ринку.

Puricelli 6133 Marquina кухня

Генеральний менеджер компанії Puricelli містер Гуарічі та регіональний менеджер Ріккардо Трімі відвідали Київ і стали запрошеними спікерами на масштабній презентації бренду Puricelli для гостей шоу-рума TOPOVI

Візит поважних гостей, які приїхали до нас незважаючи на військовий стан в країні, офіційно підтвердив партнерство компаній Puricelli та TOPOVI і серйозні наміри на розвиток співробітництва. 

То чим приваблюють HPL плити? Чому TOPOVI вважає цей матеріал перспективним?

HPL – це двосторонній ламінат високого тиску, виготовлений із високоякісних екологічних компонентів. Завдяки своїм винятковим експлуатаційним властивостям плити HPL мають дуже широку сферу застосування: від кухонних стільниць і меблів, інтер’єрного облицювання помешкань і ванних кімнат – до оздоблення балконів і парканів.

Виняткова практичність плит HPL поєднується з неймовірно широкою гамою кольорів і текстур поверхонь. Колекції Puricelli – це справжнє свято для гурманів у світі інтер’єрного дизайну.

Пропонуючи українцям тільки найкраще, компанія TOPOVI прагне зробити високі світові стандарти правилом нашого життя.


Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 073 270 52 00

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити