Популярні декори від Caesarstone в сучасному інтер'єрі

Рекомендації

Мрієте про стильний, респектабельний і практичний інтер'єр? Зверніть увагу на кварцовий камінь всесвітньо відомого бренду Caesarstone, який за понад 30 років роботи на ринку отримав чудову репутацію серед дизайнерів інтер'єру на всіх континентах.


Бренд Caesarstone завжди у пошуку нових фактур, форм, відтінків та візерунків, тож щороку презентує нові декори, які відповідають віянням часу та потребам дизайнерів. Застосовуючи сучасні технології, фахівці бренду реалізують візерунки з найтоншим опрацюванням деталей, що дозволяє створити неповторні інтер'єри.


Переваги кварцового агломерату Caesarstone

Кварцовий камінь Caesarstone виготовляється на основі натуральної крихти кварцу й високоякісних смол, тому за властивостями він схожий на натуральний камінь. Однак завдяки відсутності пор і мікротріщин на поверхні він більш практичний в експлуатації.


Перерахуємо переваги кварцового каменю:

    • міцність і надійність;
    • стійкість до подряпин та стирання;
    • стійкість до плісняви та грибка;
    • висока жаростійкість;
    • бездоганна гігієнічність;
    • безпечність та екологічність;
    • легкість у догляді;
    • довговічність.

    Кварцовий агломерат Caesarstone відповідає міжнародним нормам та стандартам, згідно з якими допускається контакт матеріалу з харчовою продукцією та використання у житлових приміщеннях без ризику для здоров'я людини.

    Завдяки безпеці, гігієнічності, термо- й вологостійкості плити Caesarstone — ідеальний матеріал для виробництва мийок і стільниць на кухню, а також меблів у ванну кімнату. Однак насправді кварцовий камінь можна використовувати для створення й інших предметів інтер'єру, як-от підвіконня, сходи та декоративні панелі на стіну.

    Кварцовий камінь – ідеальний матеріал для трендових інтер'єрів

    Бренд Caesarstone пропонує унікальну палітру кольорів панелей та широкий вибір декорів із великою різноманітністю візерунків і фактур. Майстерно виконані декори кварцового каменю Caesarstone майже не відрізняються від натурального каменю й відкривають безмежні можливості для фантазії й експериментів дизайнерів інтер'єру.


    Кварцовий камінь — ідеальний матеріал для створення інтер'єру в лаконічних сучасних стилях, як-от лофт, хайтек чи мінімалізм, однак він також має гармонійний вигляд у класичному стилі. Предмети меблів і декору з кварцового каменю дозволять реалізувати тренд останніх років на «природні мотиви» та створити екологічний і практичний інтер'єр, який протягом довгих років тішитиме око.


    Де придбати кварцовий камінь Caesarstone в Україні

    Наша компанія TOPOVI — ключовий постачальник якісних інтер'єрних матеріалів та офіційний представник в Україні бренду Caesarstone. На сайті ви можете ознайомитися з асортиментом, палітрою кольорів Caesarstone і прикладами виробів з кварцового каменю, а також візуалізувати вибраний матеріал у дизайні онлайн та дізнатися локації шоурумів, де можна наживо переконатися в якості матеріалів і виробів.


    Компанія відкрита до співпраці з обробниками каменю та дизайнерами, тому звертайтеся за вказаними на сайті контактами.


    Інші статті

    Усі статті
    Усі статті

    Стати партнером

    Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

    +38 073 270 52 00

    Надіслати проект

    Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

    Надіслати пропозицію

    Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

    Дякуємо!

    Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

    Закрити

    Дякуємо!

    Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

    Закрити

    Дякуємо!

    Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

    Закрити

    Увага!

    Не правильно введені дані форми!

    Закрити