Підлога зі штучного каменю: за і проти

Рекомендації

Плануючи ремонт у будинку або офісі, важливо приділити ретельну увагу вибору матеріалу для підлогового покриття. Якщо ви хочете створити стильний, вишуканий і довговічний інтер'єр, підлога зі штучного каменю може стати відмінним рішенням. Популярними варіантами для використання в дизайні приміщень є керамограніт та кварцовий агломерат. Незважаючи на відмінності у складі, кожен із них є чудовим матеріалом для оздоблення поверхонь. Детальніше про особливості підлоги зі штучного каменю – далі в матеріалі. 

Штучні камені для підлоги: особливості матеріалу

Серед переваг вибору саме штучного каменю для оформлення підлогового покриття такі: 

  • Міцність і довговічність. Штучний камінь витримує значні механічні навантаження, стійкий до стирання, не деформується та не дряпається. Матеріал здатний прослужити довгі роки, не втрачаючи привабливого зовнішнього вигляду. А незначних слідів експлуатації легко можна позбутися за допомогою полірування підлоги. 

  • Різноманітність дизайну. Широка колірна гамма, а також імітація натуральних матеріалів (мармуру, граніту й інших) дають змогу реалізувати будь-які дизайнерські задуми.

  • Гігієнічність. Наприклад, кварцовий камінь не має пор і мікротріщин, що робить його чудовим варіантом для оздоблення підлоги у приміщеннях, де чистота дуже важлива. Бактерії та пліснява не накопичуються на поверхні та не проникають всередину. Тому він підійде для ванної або кухні.

  • Легкість у догляді. Камінь штучний невибагливий у догляді, адже свіжі плями та забруднення легко видалити за допомогою звичайних мийних засобів. Наприклад, керамограніт просто очистити від плям різного походження, крім того, матеріал не боїться впливу агресивних хімічних засобів. 

  • Вага. Штучний камінь легший за натуральний, завдяки чому спрощуються транспортування та монтаж. 

На відміну від інших матеріалів, які застосовуються для оздоблення підлоги, штучний камінь не має суттєвих недоліків і є чудовим рішенням для використання як у будинку або квартирі, так і в приміщеннях із високою прохідністю. Дотримання правил експлуатації дозволить зберегти зовнішній вигляд, функціональність і міцність матеріалу. Правильний догляд забезпечить довгий термін служби та мінімізує необхідність заміни або ремонту покриття.

Купити штучний камінь в Україні 

TOPOVI – це ключовий імпортер натурального та штучного каменю в Україні. На нашому сайті представлений широкий асортимент різних матеріалів для створення будь-яких інтер'єрних рішень. Понад 200 декорів стабільно доступні на наших складах у великій кількості. Різноманітність кольорів і текстур дозволить підібрати ідеальний варіант саме для ваших потреб. Пропонуємо вигідні умови співпраці. Щоб дізнатися вартість штучного каменю або отримати відповіді на інші запитання, звертайтеся до наших менеджерів, вони з радістю допоможуть. Створюйте свій ідеальний простір, а ми допоможемо з високоякісними матеріалами. 

Підлога зі штучного каменю

Інші статті

Усі статті
Усі статті

Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 073 270 52 00

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити