Найвища якість натурального каменю від Scalla Naturale для вашого унікального інтер'єру

Рекомендації

Компанія Scalla Naturale славиться своїми ексклюзивними колекціями натурального каменю, як-от граніт, онікс, мармур, травертин і кварцит. Співпраця Scalla Naturale з провідними гірничодобувними підприємствами світу забезпечує найвищу якість натурального каменю. Матеріал, який використовується для виробництва продукції бренду, проходить ретельний відбір і перевірку на відповідність найвищим стандартам. Тому клієнти, які вибирають Scalla Naturale, можуть бути впевнені, що отримають міцний і довговічний натуральний камінь.

Чому вибирають матеріали Scalla Naturale 

Натуральний камінь Scalla Naturale вирізняється такими характеристиками:

  • Ексклюзивність. Мармур і кварцит мають унікальні візерунки, кольори й текстури, що дозволяє зробити кожен інтер'єр неповторним.
  • Довговічність. Камінь оздоблювальний натуральний, який представлений в асортименті бренду, знаний своєю міцністю і стійкістю до зношування. Він служитиме десятиліттями, не втрачаючи якість та естетичний вигляд.
  • Вишуканість. Граніт, мармур, онікс, травертин і кварцит – це матеріали з розкішними відтінками й текстурами, які додають інтер'єру елегантність і статусність.
  • Розмаїття кольорів і текстур. Ви можете вибрати оптимальний для себе варіант із широкого асортименту. Багатство відтінків і текстур дає можливість реалізувати різноманітні дизайнерські ідеї.
  • Простий догляд. Натуральний камінь легко очищається. Догляд за ним дійсно нескладний.
  • Екологічність. Камінь бренду Scalla Naturale не містить шкідливих речовин, що робить його безпечним для використання в будь-якому приміщенні.
  • Стійкість до агресивних середовищ. Натуральний камінь здатний витримувати негативний вплив води й температурних коливань. Також він стійкий до багатьох хімічних речовин. Завдяки цим характеристикам матеріал можна використовувати у ванних кімнатах, на кухнях тощо.

Вироби із натурального каменю Scalla Naturale

Натуральний камінь добре обробляється. Завдяки своїй структурі матеріал може бути оброблений у різноманітних стилях. З нього можна створити різні елементи інтерʼєру: покриття для підлоги та стін, стільниці, мийки, панно, унікальні декоративні елементи тощо. 

Загалом вироби із натурального каменю відкривають безмежні можливості для творчості в дизайні простору. Його унікальна текстура й кольори додають елегантності будь-якому приміщенню. Чи то буде підлога, чи то стіни або мийка із натурального каменю, матеріал може стати центральним елементом, який виділить ваш інтер'єр з-поміж інших, а також додасть витонченості й природного шарму. 

Натуральний камінь Scalla Naturale в TOPOVI

TOPOVI – ексклюзивний імпортер в Україну натурального каменю під брендом Scalla Naturale. Ми напряму співпрацюємо з компанією. Завдяки цьому можемо запропонувати найкращий асортимент натурального каменю й оптимальні ціни. Ви можете вибрати сорти каменю з Італії, Іспанії, Туреччини та інших країн, щоб створити дійсно унікальний і вишуканий інтер'єр ваших приміщень.


Інші статті

Усі статті
Усі статті

Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 073 270 52 00

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити