Особливий день – особливий захід для дизайнерів 25.01.2023 р.

Новини компанії

25 січня 2023 року – особливий день не тільки тому що це День Тетяни та День студента, а ще й тому що незважаючи на численні повітряні тривоги, які почалися ранком, до нашого шоуруму все ж таки завітали запрошені дизайнери, щоб прийняти учать у закритому семінарі.

Найсміливіші гості приїхали завчасно, обираючи дещо незвичні маршрути, аби якомога менше витратити часу на дорогу у численних міських заторах. Адже, якщо маєш мету, то подолаєш усі перешкоди! Бажання поспілкуватися з колегами та експертами з широкоформатної кераміки та HPL плит було нестримне. Ми дуже тішимося цьому факту.

Зустріч професіоналів була дуже теплою та корисною для всіх, як для гостей так і для доповідачів, які мали можливість почути цікаві запитання від аудиторії стосовно характеристик матеріалів та справжні історії про особливості роботи з замовниками.

Після виступів семінар продовжився екскурсією експозиційними зонами шоуруму з демонстрацією декорів керамічних плит великого формату від провідних італійських та іспанських фабрик.

Додатково цього разу ми провели розіграш, головним призом якого стала спеціально розроблена стильна сумка для зразків, яку зручно брати с собою на зустріч з клієнтом. Приємно, що вона дуже сподобалася переможцю та всім присутнім. Не менш цінним подарунком став каталог італійської фабрики FONDOVALLE, який ми поклали до неї.

Наступний розіграш – на нашому наступному нашому заході. 

Слідкуйте на нашими анонсами!


Інші статті

Усі статті
Усі статті

Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 073 270 52 00

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити