Переваги використання HPL панелей у комерційних приміщеннях: довговічність, стиль та функціональність

Рекомендації

Плити HPL (High-Pressure Laminate) — це екологічно чистий і безпечний матеріал з крафтового паперу і термоактивних смол з декоративним і захисним покриттям. Панелі з цього матеріалу не виділяють шкідливих речовин навіть під час нагрівання, а також володіють високими експлуатаційними характеристиками, тому вважаються одним із найкращих матеріалів для використання в комерційних приміщеннях.

Чому HPL панелі варто використовувати для дизайну інтерʼєру комерційних приміщень

Розглянемо основні переваги використання HPL панелей для внутрішнього оздоблення приміщень або фасадів: 

  • Міцність і довговічність. HPL панелі вирізняються стійкістю до механічних пошкоджень, тому вони підходять для застосування в місцях з високою прохідністю. HPL плити не бояться вологи і хімічних впливів, що особливо важливо для приміщень, де проводять регулярне очищення і дезінфекцію, і легко витримують відносно високі температури без деформації. Колір і текстура панелей залишаються незмінними навіть після багатьох років експлуатації, що гарантує збереження привабливого зовнішнього вигляду.

  • Стиль та естетика. Існує широкий асортимент дизайнів плит: від імітації натуральних матеріалів до унікальних графічних дизайнів, що дозволяє підібрати оптимальне рішення для будь-якого інтерʼєру.
  • Функціональність і доступність. HPL компакт-плити можна застосовувати не тільки для облицювання стін і стель, а й для виготовлення меблів і декоративних елементів. Вони відповідають сучасним вимогам пожежної безпеки, завдяки чому їх можна використовувати для оформлення громадських місць, і не потребують спеціальних засобів для підтримання чистоти. Простота і невисока вартість монтажу і заміни панелей, як і доступна ціна самих плит, дають змогу швидко оновлювати інтерʼєр без значних витрат часу і ресурсів

HPL панелі в інтерʼєрі комерційних приміщень 

Одними з найбільш популярних рішень є HPL фасади офісів і адміністративних будівель, але також плити HPL широко застосовуються для виготовлення предметів меблів і оформлення інтерʼєрів різних комерційних просторів. У ТРЦ і магазинах панелі HPL використовуються для створення привабливих вітрин і оздоблення стін, а в офісах, конференц-залах, готелях і громадських будівлях вони застосовуються для виконання внутрішнього облицювання приміщень, балконів, терас і спорудження перегородок зі складною геометрією. 

Купити HPL панелі в Україні 

Наша компанія TOPOVI — ключовий постачальник в Україну інтерʼєрних матеріалів. Ми пропонуємо широкий вибір HPL-плит, понад 20 варіантів декорів від найкращих світових брендів. Оцінити наживо і купити з доставкою HPL панелі для фасадів та інших цілей ви можете в шоурумах. 

Ми відкриті до співпраці з обробниками каменю та дизайнерами. Для обговорення деталей звертайтеся за вказаними на сайті контактами. Наші фахівці завжди готові допомогти вам з вибором матеріалу і надати індивідуальні рекомендації.


Інші статті

Усі статті
Усі статті

Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 073 270 52 00

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити