Керамограніт: ідеальне поєднання стилю та функціональності для вашого дому

Рекомендації

Керамограніт — це різновид матеріалу, сировиною для якого слугують безпечні для здоровʼя глина і польовий шпат. Використання цього матеріалу в будівництві та дизайні стає дедалі популярнішим.

Переваги керамограніту 


Керамограніт має низку переваг, серед яких:

  • твердість поверхні, її дуже складно подряпати;

  • матеріал не боїться впливу хімічних речовин;

  • за поверхнею легко доглядати та очищати;

  • різноманітність колірних і текстурних варіацій;

  • відсутність токсичних речовин у складі;

  • стійкість до різких змін температурного режиму;

  • водостійкість.

    Усі ці характеристики зробили керамограніт досить популярним серед архітекторів і дизайнерів інтерʼєрів. Обравши цей матеріал для оздоблення вашої кухні, ванної або офісу, ви отримаєте не тільки естетичний вигляд, а й функціональність.

    Застосування керамограніту

    Він є досить універсальним і надійним, що дає змогу застосовувати керамограніт для різних цілей. Цей матеріал можна використовувати як підлогове покриття, для стін, а також для оздоблення стільниць. 

    Завдяки своїй міцності та стійкості до зовнішнього впливу керамограніт може стати відмінною заміною класичної плитки для підлоги. Цей матеріал буде чудовим рішенням для оздоблення сходинок, що піддаються інтенсивному навантаженню. Керамограніт для сходів — це практичне і витончене рішення для вашого інтерʼєру. 

    Також можна застосувати цей матеріал для покриття стін у ванній кімнаті або душовій кабіні. Плити керамограніту мають низький рівень поглинання води, що робить їх ідеальними для приміщень з високою вологістю. Вони не вбирають воду, завдяки чому мінімізується ймовірність утворення плісняви та грибка. Крім того, поверхня матеріалу гладка, що робить її легкою для очищення і стійкою до плям. Це дуже важливо у ванній кімнаті, де потрібна гігієнічність і чистота.

    Керамограніт для стільниць часто використовують не тільки через естетичний вигляд, а й з урахуванням функціональності матеріалу. Непориста поверхня забезпечує високу зносостійкість матеріалу. Керамограніт не боїться подряпин і впливу температури. Його досить легко очищати, що дуже важливо в процесі експлуатації стільниці. А різноманітність дизайнів плит дасть змогу зробити інтерʼєр ще більш привабливим. Завдяки широкому асортименту матеріалу ви зможете прикрасити житло, оформлене як в класичному стилі, так і в мінімалістичному. 

    Купити матеріал

    На сайті компанії TOPOVI ви можете підібрати найбільш підхожий для дизайну вашого приміщення керамограніт на стільницю, для обробки ванної кімнати або іншої поверхні. У нас представлений широкий асортимент високоякісних матеріалів. Керамограніт — це ідеальне поєднання елегантності та практичності для вашого будинку. Наші менеджери проконсультують вас з будь-яких питань, що цікавлять, і допоможуть з вибором матеріалу. Створюйте трендові, сміливі та ексклюзивні рішення для інтерʼєру, а ми вам у цьому допоможемо.


    Інші статті

    Усі статті
    Усі статті

    Стати партнером

    Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

    +38 073 270 52 00

    Надіслати проект

    Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

    Надіслати пропозицію

    Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

    Дякуємо!

    Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

    Закрити

    Дякуємо!

    Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

    Закрити

    Дякуємо!

    Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

    Закрити

    Увага!

    Не правильно введені дані форми!

    Закрити