Акриловий камінь від GRANDEX у сучасному дизайні

Рекомендації

Якщо ви шукаєте практичний, надійний і водночас доступний за ціною матеріал для оформлення інтер'єру, зверніть увагу на акриловий камінь південнокорейського бренду GRANDEX, який є одним із найкращих світових виробників штучного каменю.


Переваги акрилового каменю GRANDEX

Акриловий камінь GRANDEX випускається на сучасних потужних виробничих лініях. Для його виробництва використовуються інноваційні технології та обладнання останнього покоління.


Це пластичний, гладкий і дуже міцний матеріал преміумкласу, у складі якого тільки безпечні для здоров'я людини й навколишнього середовища складники: медична глина, акрилові смоли високої якості та природні пігменти. У разі появи сколів і подряпин поверхню матеріалу можна відшліфувати, звернувшись за допомогою до майстра. Після виконаної роботи поверхня знову буде, як нова.


Перерахуємо переваги акрилового каменю GRANDEX:

    • міцність і надійність;
    • абсолютна гігієнічність та безпека;
    • стійкість до вологи, плісняви та грибка;
    • ремонтопридатність і легкість у догляді.

    Акриловий камінь GRANDEX має міжнародні сертифікати, які дозволяють використовувати його в житлових приміщеннях, зокрема для виготовлення кухонних стільниць та інших поверхонь, які контактують з харчовими продуктами. Також завдяки вологостійкості він вважається одним із кращих матеріалів для оформлення ванної кімнати.

    Акриловий камінь — доступний та практичний інтер'єрний матеріал

    Дизайнери та споживачі вже встигли гідно оцінити практичність акрилових мийок, а також стільниць та інших поверхонь з акрилового каменю, тому останнім часом він вважається одним із кращих інтер'єрних матеріалів.


    Пластичність акрилового каменю дозволяє виготовляти з нього вироби будь-яких форм, тому матеріал є одним із кращих варіантів для практичних і трендових інтер'єрів у стилі хай-тек, лофт та мінімалізм, які передбачають використання предметів незвичайних форм. Однак за умови грамотного підходу стільниці з акрилу та інші предмети меблів і декору з цього матеріалу можна «вписати» у будь-який стиль. 


    Колірна палітра матеріалів GRANDEX захоплює різноманітністю відтінків і візерунків. Бренд пропонує унікальні декори з імітацією натурального каменю та інших природних матеріалів і текстур, а також повністю однотонні, які ідеально підходять для сучасних квартир.


    Де придбати акриловий камінь в Україні

    Наша компанія TOPOVI — ключовий постачальник якісних інтер'єрних матеріалів та офіційний представник в Україні бренду GRANDEX. На сайті ви можете ознайомитися з асортиментом плит, палітрою кольорів бренду, а також прикладами виробів з акрилового каменю. Крім того, ви зможете візуалізувати вибраний матеріал у дизайні онлайн і дізнатися локації шоурумів, де можна наживо переконатися в якості матеріалів і виробів.


    Компанія відкрита до співпраці з обробниками каменю та дизайнерами, тому звертайтесь за вказаними на сайті контактами.


    Інші статті

    Усі статті
    Усі статті

    Стати партнером

    Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

    +38 073 270 52 00

    Надіслати проект

    Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

    Надіслати пропозицію

    Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

    Дякуємо!

    Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

    Закрити

    Дякуємо!

    Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

    Закрити

    Дякуємо!

    Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

    Закрити

    Увага!

    Не правильно введені дані форми!

    Закрити