TRANSSTONE стає TOPOVI

Новини компанії

TRANSSTONE стає TOPOVI

Час змін – час, коли репутація, знання та досвід відкривають новий шлях, що бентежить і надихає водночас.
Коли ти знаєш, що вартий нових можливостей, бо маєш найцінніше – довіру людей, які створюють і які обирають твої продукти та сервіси. 

Історія нашого бренду

12 років тому в Україні з’явився бренд TRANSSTONE, який обрав шлях постійного розвитку. За цей час ми побудували успішний бізнес на ринку акрилового і кварцового каменю, ставши лідерами сегменту і офіційними представниками провідних світових виробників.

Щоб розширити асортимент продуктів і послуг для наших клієнтів і партнерів, ми підкорили сегмент керамограніту та HPL-панелей, де зараз гідно конкуруємо з провідними брендами. Не зупиняючись, вже два роки успішно розвиваємося за межами України – в інших європейських країнах та країнах Балтії. 

І знову обираємо нові можливості: пропонуємо вишукані та якісні поверхні з натурального каменю – мармуру, граніту, оніксу та травертину. Широкий асортимент і сучасні рішення залишаються незмінними цінностями.  

За цей час ми пройшли чималий шлях і кардинально змінилися: бренд, який об’єднав кращих фахівців і став надійним партнером для більше ніж 1500 професіоналів та компаній, вже не про певний сегмент, він – про поверхні як філософію оздоблення простору всередині і ззовні для життя і бізнесу. Про свободу і багатство вибору, клієнтоцентричність, якість, індивідуальність та стиль. А ще – про місію: потужна експертиза, вибудована на власному досвіді, спроможність працювати в умовах швидких змін, залишаючись актуальним, дозволяють якнайкраще закривати будь-яку потребу на ринку сучасних поверхонь. Що ми вже успішно робимо і будемо робити надалі.  

Отже, історія TRANSSTONE продовжується новою главою – главою про широкі можливості для клієнтів нового глобального бренду сучасних поверхонь TOPOVI. 

На новому етапі і під новим іменем TOPOVI ми зберігаємо найголовніше: експертизу, якість, сервіс, відповідність часу, принципи та любов до каменю і своєї справи. 

Усі разом – наша команда, наші партнери та наші клієнти – ми доводимо: бізнес, що народжується з мрії, в якому з пристрастю і натхненням працюють справжні професіонали, обов’язково буде успішним, а його продукти та сервіси – актуальними і затребуваними. 

TOPOVI рішення для топової спільноти

TOPOVI – це синонім різноманіття і привілею вибору.  

TOPOVI – це і є поверхні, серед яких кожен знайде ідеальну для себе та задовольнить потреби своїх замовників. 

Ми постійно вдосконалюємо та урізноманітнюємо наш асортимент класичними і трендовими декорами, впроваджуємо інноваційні технологічні рішення, щоб завжди бути на часі та надавати оптимальні пропозиції. Якщо ви купуєте або співпрацюєте з TOPOVI, можете не сумніватися – ви обираєте з найкращого.

Як і завжди, ми працюємо для тих, хто надає перевагу вмілому поєднанню досвіду й актуальності, цінностей і сучасних стандартів, універсальності та індивідуалізму. Упевнені, що історія TOPOVI стане нашою спільною історією успіху. Близькою людям зі смаком та бажанням створювати, тим, хто цінує вибір і вміє обирати, щоб втілювати неповторні та якісні просторові рішення для кожного свого клієнта. 


Інші статті

Усі статті
Усі статті

Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 073 270 52 00

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити